FOK! Wat een weer: mistig

Op diverse plaatsen is mist ontstaan die plaatselijk verkeersbelemmerend kan zijn. Deze mist lost vanochtend snel op. Wolkenvelden en zon wisselen elkaar dan vandaag af en het blijft overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het noorden tot 11°C in het zuiden van het land. Op de Waddeneilanden blijft de temperatuur steken bij een graad of 5. Er staat een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen. Later in de middag en avond wordt de wind overal oost- tot zuidoostelijk en neemt iets in kracht toe.

Komende nacht zijn er opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het noordoosten tot 4°C in het zuidwesten. De zuidoostelijke wind is matig boven land, aan zee (vrij) krachtig.

Morgen neemt de bewolking van het zuiden uit toe en in de middag gaat het van het zuiden uit regenen. In het noorden en oosten blijft het nog lange tijd droog. Het wordt overdag ongeveer 10°C. De zuidoostelijke wind is matig tot vrij krachtig boven land, aan zee vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Lentsenberg in het Reichswald (Foto: DJMO)
Lentsenberg in het Reichswald (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!