Vrouw dood na dronken seksspel met mortier in vagina

Mocht je ooit het idee hebben om je vrouw te verwennen door een 40 centimeter lange, 6 centimeter dikke mortier in haar vagina te duwen: denk nog heel even een seconde langer na. Dat deed Ruben Valera Cornejo uit Peru onlangs niet, met als resultaat dat zijn vrouw nu dood is.

Volgens de wegens moord gearresteerde man was hij zo dronken dat hij zich niet veel meer kon herinneren over de explosieve avond in het huis van het echtpaar, in Arequipa. Wat hij nog wél wist was dat zijn vrouw hem vroeg om huishoudelijke voorwerpen als seksspeeltjes te gebruiken.

Nu heeft vast niet iedereen een joekel van een mortier in huis liggen, maar enfin, Ruben en vrouwlief hadden dat wel. Volgens de man viel hij daarna in slaap en had hij pas door dat er iets fout was toen hij de volgende ochtend wakker werd naast zijn vrouw, waar bijzonder weinig leven in leek te zitten.

Volgens de politie is schaamhaar gevonden op de bebloede mortier, die in een tas met enkele andere 'seksspeeltjes' gevonden werd. "Er zijn ook pijnstillers gebruikt, en we geloven dat die gebruikt zijn om de pijn te stillen", aldus politiechef Javier Arana.

Washington Llerena, de vader van het slachtoffer, is uiteraard boos. "Hij moet het gevang in voor wat hij mijn dochter aan heeft gedaan. Ik zal tot het einde blijven vechten." Er wordt nog onderzoek gedaan naar de precieze doodsoorzaak van de vrouw.