Tim Allen wil reboot Home Improvement

Tim Allen ziet een terugkeer van zijn hitshow Home Improvement wel zitten. Dat liet de acteur weten aan Entertainment Tonight.

Op de vraag of alle castleden van de serie in zouden zijn voor een reboot, antwoordt Tim: "Iedereen zou ik niet zeggen, maar het idee is geopperd. En meer mensen dan ik had verwacht zeiden: ja, dat zou wel cool zijn om jaren later terug te komen, zoals Roseanne dat nu ook doet."

De acteur heeft door de jaren heen contact gehouden met een aantal van zijn Home Improvement-collega's. Patricia Richardson en Jonathan Taylor Thomas, die in de serie zijn vrouw en middelste zoon speelden, hadden gastrollen in Tims serie Last Man Standing. Ook Richard Karn, die in Home Improvement was te zien als assistent Al, dook op in die show.

Home Improvement werd van 1991 tot 1999 geproduceerd. De serie ging over het gezin Taylor, bestaande uit drie zoons, een moeder en vader Tim, die een klusprogramma op televisie presenteerde. Andere vaste gezichten in de show waren Tims assistent Al en buurman Wilson, die zijn gezicht altijd verborg achter het tuinhek of andere attributen. De acteur die die laatste rol speelde, Earl Hindman, is in 2003 overleden.

Tim Allen wil reboot Home Improvement
Tim Allen wil reboot Home Improvement (Foto: BuzzE)