Van Hanegem moet nog zien of Feyenoord finale KNVB Beker bereikt

Willem van Hanegem moet nog zien of Feyenoord woensdag wel de finale van de KNVB Beker weet te halen. Zijn club maakt er volgens hem 'een bende' van.

Feyenoord werd zondag in De Kuip vrij kansloos gelaten door koploper PSV: 1-3. Van Hanegem was dan ook zeer teleurgesteld en kritisch. "Mensen die daar nog aanvaardbare redenen voor denken aan te dragen, hebben ze niet op een rijtje. Feyenoorders kunnen de bal nog geen tweemaal naar elkaar spelen", schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

"PSV zette druk en dan houdt het meteen op voor Feyenoord. Dan kunnen ze de middenvelders niet meer vinden, laat staan de aanvallers", aldus de Kromme. "Vervolgens gaan ze allemaal uit hun positie lopen met als sprekend voorbeeld Nicolai Jörgensen, die overal op het veld verschijnt waar hij niet moet zijn."

Woensdag staat de halve finale van de KNVB Beker al op het programma voor de Rotterdammers. "Feyenoord moet van Willem II winnen. Mensen die denken dat dat wel eventjes gaat lukken, zullen zich toch ook wel realiseren dat die hoop helemaal nergens op gebaseerd is", vindt Van Hanegem.