Patricia Paay pislink op Johan Vlemmix

Patricia Paay is behoorlijk pissig op Johan Vlemmix. Vlemmix heeft namelijk het plan opgevat om een sekspop van de diva te maken en daarmee voelt Paay zich behoorlijk in de zeik genomen. De zangeres heeft inmiddels via het toonaangevende programma Shownieuws laten weten dat ze Vlemmix aan gaat klagen. Paay: "Dit is te belachelijk voor woorden. Ik ga met mijn advocaat zitten en ze zullen nog van mij horen".

Vlemmix, die eerder al naam wist te maken met Te Land, Ter Zee en in de Lucht, de Emily Bremers-fanclub, de Partij van de Toekomst en een aantal tenenkrommende carnavalsliedjes, is zich van geen enkel kwaad bewust en laat zich de pis niet lauw maken. Zo laat hij weten dat hij altijd een fan is geweest van de zangeres en ook veel respect heeft voor Patricia Paay.

Vlemmix laat ook weten dat de sekspoppen een lucratieve deal kunnen zijn voor de ietwat uitgebluste zangeres van weleer. Zo is hij bereid om haar een deel van de winst af te staan. Het is niet bekend of Theo Maasen al een exemplaar van de PVC-uitvoering van La Paay heeft besteld.