Vrouw neukt geest 300 jaar oude piraat

Amanda Teague uit Downpatrick heeft een nogal ongewoon seksleven. De 45-jarige Noord-Ierse laat zich namelijk veelvuldig uitwonen door een geest. Sterker nog; Amanda is zelfs met de 300 jaar oude piraat getrouwd.

De Britse is geen onbekende in de piratenwereld. Jannes en Frans Duijts kent ze dan wel niet, maar wel verdiende ze jarenlang de kost als imitator van Jack Sparrow. Captain Jack Sparrow.

Op een gegeven moment leerde ze een Haïtiaanse piraat kennen. De vonk sloeg dan ook al snel over. Dat de beste man al in de achttiende eeuw het tijdelijke met het eeuwige had verruild, boeide mevrouw Teague echter weinig.

Het dolgelukkige piratenstel stapte dan ook onlangs in het huwelijksbootje. Want ja, de Britse is niet hetero- of homofiel, maar spectrofiel. Ze krijgt een kletsnatte voeg van geesten.

"Het is het laatste overgebleven taboe, maar tegenwoordig moet alles kunnen", vertelt de dame aan Britse media. "Alles moet maar politiek correct tegenwoordig. Maar spectrofilie bestaat al zeker duizenden jaren. Toch wordt er niet over gepraat."

En de Haïtiaanse zeerover mag dan wel geen lichaam hebben, toch rijgt hij de bloedgeile Britse veelvuldig aan zijn onzichtbare, doch paarsgepunte lans. "Spirituele seks draait allemaal om energie, en het is absoluut geen masturbatie. En hoewel je alle standjes met een geest kunt doen, werkt gewoon missionaris het beste. Dan voel je zijn gewicht beter."

Mocht je nog twijfelen aan Amanda's verstandelijke vermogens, weet dan dat zij niet de enige is. Veel van haar vriendinnen neuken ook met een geest. "Ik ken een vrouw die regelmatig orgies heeft met een heleboel geesten tegelijk", bekent ze. "Zij is bovendien getrouwd met een aardse man. Hij doet vaak gezellig mee."

Seks met geesten gaat het helemaal worden in 2018!