Blac Chyna naar politie om gelekte sekstape

Intieme opnames van Blac Chyna en een onbekende man zijn maandag opgedoken op internet. Het model heeft daar volgens haar advocaat contact over opgenomen met de politie.

Tegenover TMZ verklaart de raadsman dat het gaat om een "crimineel feit", aangezien Chyna geen toestemming heeft gegeven voor verspreiding van de beelden. Op Instagram gaat de advocaat verder in op de zaak. "We moeten de cultuur veranderen waarin vrouwen worden misbruikt en aangevallen. Waarom denken we dat het acceptabel is om dit te verkopen, publiceren, zo wraak te nemen of vrouwen te chanteren? Mannen, we moeten beter zijn. Ik ben het zat om mijn cliënten te vertellen dat ze beter geen video's kunnen maken omdat mannen ze later openbaar zullen maken. Dat is alsof ik ze zeg dat ze geen korte rokjes mogen dragen omdat ze daarmee mannen verleiden hen te verkrachten."

Het is de tweede keer in korte tijd dat Chyna te maken krijgt met het uitlekken van intieme beelden. Vorig jaar dreigde ze haar ex Rob Kardashian aan te klagen, nadat hij naaktfoto's van haar had gedeeld op sociale media.

Blac Chyna naar politie om gelekte sekstape
Blac Chyna naar politie om gelekte sekstape (Foto: BuzzE)