'De cocaïne stond te pruttelen'

De politie rolde dinsdag 6 februari een drugspand aan de Entrepotstraat in Rotterdam op en hield vier man aan voor het dealen van drugs. Exact op het juiste moment ook. De cocaïne stond te pruttelen.

Na een aangifte van diefstal met geweld, vermoedelijk vanwege een geldschuld, startten rechercheurs een onderzoek. Dat onderzoek leidde de politie naar een pand aan de Entrepotstraat. Het politieteam hield het pand de bewuste dinsdag in de gaten en zat zodoende vlak in de buurt bij de verkoop van verdovende middelen aan een klant. De 62-jarige Rotterdammer mocht het goedje meteen weer inleveren en werd aangehouden.

De politie ging daarna het pand binnen en hield drie mannen aan. Ze kwamen op het juiste moment; de cocaïne had net het kookpunt bereikt in een pollepel. Dat het een dealpand betrof was overduidelijk: er lagen op meerdere plaatsen verdovende middelen. Het ging om in totaal 39,1 gram cocaïne, 1880 euro aan contanten en wat hasj. Alles is in beslag genomen.

Van de aangehouden mannen (18, 19 en 23 jaar oud) zitten er twee nog vast. Een persoon is vanwege persoonlijke omstandigheden door de rechter-commissaris op vrije voeten gesteld. Ook de koper is weer in vrijheid gesteld. 

'De cocaïne stond te pruttelen' (Foto: Politie.nl)
'De cocaïne stond te pruttelen' (Foto: Politie.nl)