"World of Warcraft: Battle for Azeroth komt uit op 21 september"

De nieuwste uitbreiding voor World of Warcraft, Battle for Azeroth, komt op of voor 21 september uit. Dat heeft Ion Hazzikostas vandaag bekend gemaakt in een Q&A op twitch. Tevens is de uitbreiding (inclusief de digitale deluxe-editie) nu al te bestellen op battlenet.

De spelers die nu Battle for Azeroth kopen kunnen gelijk beginnen met de quests om allied races vrij te spelen, de zes nieuwe races die zich bij de Alliance of de Horde aansluiten. Spelers kunnen na deze quests een void elf, lightforged draenei, highmountain tauren en highborne maken en spelen. De spelers die wilden beginnen met een zandalari troll of een dark iron dwarf hebben pech: zij moeten wachten tot de release van Battle for Azeroth.

De digitale deluxe-editie komt onder andere met twee mounts (de seabraided stallion voor de alliance en gilded ravasaur voor de horde) en een pet genaamd tottle. Tevens krijg je ook items voor andere blizzard-games, zoals emotes en voice lines in Overwatch, een card back voor Hearthstone, sprays in Starcraft II en een mount in Heroes of the Storm. 

Voor meer info en details van de Q&A, neem een kijkje op wowhead.

"World of Warcraft: Battle for Azeroth komt uit op 21 september"