"Mijn iPad zit vol spelers van over de hele wereld"

Jürgen Klopp is nog bezig met afwegen of hij zich deze maand nog gaat versterken met Liverpool, of dat hij daar voorlopig mee wacht.

The Reds namen eerder deze maand afscheid van Philippe Coutinho, die voor 160 miljoen euro naar Barcelona vertrok, en met het opgehaalde geld werd de komst van Virgil van Dijk van Southampton voor 84,5 miljoen euro gefinancierd. Er is een mogelijkheid dat er nog wat gaat gebeuren in de laatste dagen, zo zou Daniel Sturridge nog kunnen vertrekken en zingt de naam van AS Monaco's Thomas Lemar nog rond op Anfield.

"Onze situatie is altijd hetzelfde, we kijken het hele jaar door naar spelers", vertelt Klopp in gesprek met Engelse media. "Dus waarom zou ik nu stoppen omdat het bijna 31 januari is. We doen het de hele tijd. Er is niets veranderd. Het enige is dat we met één of twee spelers een beslissing moeten nemen, is het voor nu of is het voor de zomer. Dat is het enige verschil."

"Maar kijk, we zijn constant aan het kijken. Mijn iPad zit vol spelers van over de hele wereld. Dat is wat we doen. Maar specifiek? Nee. Het is niet wat we nu precies zeggen dat we dat nodig hebben of dat we niet meer kunnen voetballen."