PSV houdt Lammers: "We hebben vertrouwen in hem"

Sam Lammers maakt het seizoen gewoon af bij PSV. De Eindhovenaren willen hem niet kwijt, nu Jürgen Locadia is vertrokken naar Engeland.

PSV overwoog Lammers te verhuren, zodat hij elders meer ervaring zou kunnen opdoen. Onder meer Sparta leek interesse te hebben, maar volgens De Telegraaf blijft de 20-jarige aanvaller gewoon in Eindhoven. Lammers scoorde dit seizoen zeven keer en hij gaf drie assists in negen duels in de Jupiler League.

Coach Phillip Cocu is tevreden over de ontwikkeling van zijn pupil. "Sam heeft ook al een paar keer op het hoogste niveau gespeeld en dat een paar keer prima ingevuld. Een aantal malen was het nog niet goed genoeg. Dat weet hij zelf ook, maar we hebben vertrouwen in hem", vertelt Cocu aan het Eindhovens Dagblad.

Sam Lammers speelt sinds 2010 in het shirt van PSV, dat hem toen weghaalde uit de gezamenlijke jeugdopleiding van Willem II en RKC Waalwijk. De Brabander, die een contract heeft tot medio 2021, kwam tot nu toe dertien keer in actie in de hoofdmacht van PSV (drie goals).