Vlogster wil gratis overnachten, wordt voor schut gezet

Vlogster huppelkutje Elle Darby (wie?) dacht dat het wel een goed idee zou zijn om een paar gratis overnachtingen te vragen in ruil van een gunstige review op haar Instagram en YouTube accounts. Dat was - naar eigen zeggen - ook uiterst succesvol geweest voor Universal Orlando in Florida.

De bedelmail in kwestie
De bedelmail in kwestie

De eigenaar van The White Moose Cafe dacht daarover echter het zijne, postte de mail in kwestie - overigens zonder naam en toenaam - en beantwoordde deze publiekelijk op Facebook.

De reactie
De reactie

Vrij vertaald: "Als je bij ons wilt blijven slapen betaal je gewoon, net als iedereen, jij over het paard getild, entitled kreng dat je d'r bent."

De 22-jarige blondine is furieus en maakte onderstaande rantvideo. Ze voelt zich compleet vernederd en heeft inmiddels gezorgd dat haar fans en mede-vloggers de facebookpagina van de eigenaar bombarderen met boze mails, bedreigingen en scheldkanonnades.

De vlogster blijkt overigens haar huiswerk maar slecht gedaan te hebben. De facebookpagina van The White Moose Cafe staat namelijk bomvol satirische en prikkelende posts die bedoeld zijn mensen een beetje boos te krijgen, met een knipoog overigens. Zo bedankt hij iedereen die de berichten op boze wijze deelt voor de gratis aandacht, waar hij niet eens voor hoeft te bedelen.

Overigens heeft hij de volgende boodschap voor journalisten die hem proberen te contacteren voor een reactie: "To all the newspapers, radio stations and online media outlets trying to contact me for interviews today, I am away in Amsterdam on my 3 year anniversary with Jason. I don’t have time to talk, but I’ve released a statement on our Snapchat for all of you. Add us (whitemoosecafe).

Paulie

P.S. Please don’t try to call me as there’s a fair chance I’ll be stoned."

Je vindt de facebookpagina hierrrr