Treinverkeer komt langzaam op gang

Als gevolg van de storm is er nog steeds veel schade aan spoor, bovenleidingen en stations die hersteld moet worden. Hierdoor is er vanavond beperkt treinverkeer mogelijk.

De Nederlandse Spoorwegen adviseren reizigers nog steeds om te kijken naar alternatieven voor de trein om naar hun bestemming te reizen. Vanwege de vele last-minute wijzigingen is de informatie in de reisplanner niet volledig. Let op de stations op de omroepberichten.

Reizigers moeten er rekening mee houden dat de nasleep van de storm ook morgen merkbaar zal zijn. De NS adviseert reizigers de berichtgeving op NS.nl goed in de gaten te houden.

Update 21:35 uur
Een woordvoerder van de NS laat aan FOK! weten dat de weersomstandigheden die voor morgen voorspeld zijn 'zeker van invloed' gaan zijn op de dienstregeling morgen: "We gaan vannacht ons best doen alles zo goed mogelijk voor morgen voor te bereiden, maar het zal lastig worden alle treinen op de juiste plek te krijgen. Advies is om altijd even de reisplanner te checken voor vertrek."