Vrouw is klaar met mensen en trouwt met geest van piraat

De Noord-Ierse Amanda Teague heeft het wel gehad met het daten van mensen. Met haar ex-man heeft ze vijf kinderen, maar het is genoeg geweest op het menselijk vlak. De 45-jarige Amanda heeft de perfecte oplossing gevonden: ze is in het huwelijksbootje gestapt met een piraat. Of nou ja, de geest van een piraat, die al een kleine driehonderd jaar dood is.

Amanda heeft de fysieke vorm van haar vlam, genaamd Jack, nog nooit gezien, maar hij heeft haar verteld dat hij een Haïtiaanse piraat was, die in de 18e eeuw geëxecuteerd werd vanwege zijn misdaden. Een hartstikke gezellige jongeman dus, met wie Amanda ook nog eens een gezond seksleven heeft: "Het gevoel van aanraking is veel dieper, je voelt letterlijk alles wat de geest met je doet en hij kan dat ook voelen", zo zegt ze.

Allemaal leuk en aardig, maar wat vrijblijvende neukpartijtjes was niet waar Amanda naar op zoek was en dat liet ze Jack weten ook. Prompt vroeg hij haar ten huwelijk, waarop Amanda natuurlijk volmondig ja zei. Tijdens de bruiloft was ze gewoon gekleed in een witte trouwjurk, terwijl Jack voorgesteld werd door een piratenvlag. Via een medium gaf de piraat zijn ja-woord op het bootje op internationale wateren - dat was nodig, want alleen daar zou het huwelijk geldig zijn.

Foto's van het gelukkige echtpaar zijn hier te vinden.