Heldinnen uit SNK naar Switch en PlayStation 4

Uitgever NIS America kondigt in samenwerking met SNK Corporation het vechtspel SNK Heroines Tag Team Frenzy aan. Het spel komt in de zomer uit op PlayStation 4 en Nintendo Switch.

In SNK Heroines Tag Team Frenzy speel je 2vs2-gevechten met bekende vrouwelijke personages uit andere SNK-games. Zo is er Yuri Sakazaki, oorspronkelijk uit Art of Fighting, maar in wel meer spelreeksen te vinden zoals King of Fighters. Mai Shiranui komt uit Fatal Fury, maar heeft ondertussen ook de weg naar King Of Fighters gevonden. Athena Asamiya is via Psycho Soldier in King of Fighters gekomen. Speciale bewegingen zijn met een druk op de knop te gebruiken, maar er zijn ook items die je in een gevecht kunt inzetten tijdens het taggen om het gevecht naar je hand te zetten. Een Dream Finisher is er om een gevecht in stijl te beeindigen. Als spectator van online gevechten kun je zelfs een gokje wagen door verdiende ingame valuta in te zetten op wie je denkt dat zal winnen. Met genoeg ingame valuta kun je voice-packs, accessoires en kostuums kopen.

De Switch-versie van SNK Heroines Tag Team Frenzy is in de zomer digitaal in de eShop te vinden, maar komt ook fysiek in de winkel uit. De PlayStation 4-versie is digitaal via PSN te krijgen. Een gelimiteerde fysieke PS4-versie is alleen bij de nog in ontwikkeling zijnde online shop van SNK te koop.