Bigmoon Entertainment en Koch Media kondigen Dakar 18 aan

Bigmoon Entertainment en Koch Media maken vandaag bekend dat ze een overeenkomst zijn aangegaan voor de wereldwijde distributie en co-uitgave van Dakar 18, een cross-country rallygame met een van de grootste open werelden in een racing-game. Deze game verschijnt in 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dakar 18 is gebaseerd op de wereldberoemde rally van de Amaury Sport Organisation (A.S.O.) in Zuid-Amerika. Deze simulatie van de grootste cross-country rally ter wereld laat spelers racen met diverse voertuigen, waaronder motoren, wagens, trucks, quads en SSV’s. Spelers kunnen online tegen elkaar racen of offline hun racevaardigheden trainen.

"We zijn trots op onze samenwerking met A.S.O en Koch Media om een werkelijk realistische DAKAR-race-ervaring naar spelers van over de hele wereld te brengen",” zegt Paulo J. Games, game director van Bigmoon Entertainment. "Als officiële ontwikkelaar van dit racespektakel, zijn we ervan overtuigd dat DAKAR 18 de beste representatie in een videogame wordt van de échte DAKAR."