Vrouw wil met Tetris trouwen na mislukte relatie met rekenmachine

Een 20-jarige Amerikaanse, die zichzelf - gewoon omdat het kan - Fractal Tetris Huracan noemt, hoopt in het huwelijksbootje te treden. Niet bijzonder, ware het niet dat de jongedame graag met een Tetris-spelletje wil trouwen.

Fractal is een objectofiel en voelt liefde en andere emoties voor objecten. Zo had ze een relatie met rekenmachine Pierre, maar dat is voorbij. Waarom dat tot een einde is gekomen vertelt het verhaal overigens niet, mogelijk is hij vreemdgegaan met een muismat of een toetsenbord, wie weet.

Sinds september heeft Fractal een relatie met haar nieuwe vlam. Het lijkt erop dat de twee exact bij en/of in elkaar passen, want Fractal wil trouwen. Tetris moet nog wel even wachten: zijn grote liefde wil eerst haar wiskundestudie afronden, iets wat nog een jaar of twee moet duren.

"Tetris is prachtig, het gaat over perfectie en hij stimuleert je brein. Fysiek heb ik hetzelfde gevoel als andere mensen in een relatie, dat je weet dat dit de juiste is", aldus Fractal. De nodige foto's van het toekomstige bruidspaar zijn hier te vinden. 

Natuurlijk rest nog de vraag: met welk object zou jij het liefst trouwen?