Verlovingsring Paris Hilton 2 miljoen waard

De verlovingsring van Paris Hilton is 2 miljoen dollar waard en kostte vier maanden om te maken. Dit vertelt de Amerikaanse sieradenontwerper Michael Greene, die de ring maakte, aan TMZ. Omgerekend kost de ring 1,66 miljoen euro.

Acteur Chris Zylka bestelde de verlovingsring waarmee hij zijn vriendin Paris afgelopen weekend ten huwelijk vroeg, al in de zomer. Dat is slechts enkele maanden nadat zijn relatie met Paris Hilton publiekelijk was geworden. In februari van het afgelopen jaar maakte Paris Hilton de relatie wereldkundig op Instagram.

De Amerikaanse celebrityjuwelier vertelt dat hij in de ring 20-karaats diamanten heeft verwerkt. Het slijpen daarvan nam vier maanden in beslag en het plaatsen in de ring kostte enkele dagen. Kort voor vertrek naar Aspen kwam Chris Zylka de ring halen.

Zylka ging op de skipiste voor de hotelerfgename op zijn knieën om haar ten huwelijk te vragen. Paris Hilton: ''Ik was zo verrast. Ik heb onmiddellijk ja gezegd. De verlovingsring is zo prachtig en glimmend. Ik trilde ervan. Ik heb nog nooit zo'n mooie ring gezien."

Verlovingsring Paris Hilton 2 miljoen waard
Verlovingsring Paris Hilton 2 miljoen waard (Foto: BuzzE)