5 arrestaties na steekpartijen Den Haag

Agenten hielden in de nacht van 1 januari twee mannen aan in verband met een steekpartij in een woning aan het Groenewegje in Den Haag. Korte tijd later werden drie mannen aangehouden voor een steekpartij in een woning aan de Laakweg.

Groenewegje
Omstreeks 04.00 uur kregen agenten de melding dat er een ruzie gaande was in een woning aan het Groenewegje. In het portiek troffen de agenten een gewonde man aan. Hij bleek te zijn gestoken door een andere man die zich nog in de woning bevond. Ook deze man had een steekwond.

Beide mannen zijn in een ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen en aangehouden. Het betreft een 19-jarige man uit Zoetermeer en een 27-jarige man uit Leiderdorp.De aanleiding van de steekpartij is nog onbekend, de beide mannen zitten nog vast voor verhoor.

Laakweg
In een woning aan de Laakweg vond ook een steekpartij plaats. In deze woning troffen agenten een gewonde man aan. Dit slachtoffer kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden behandeld. Hier hield de politie drie mannen in de leeftijd van 50 en 38 jaar aann. Ook hier is de aanleiding nog onduidelijk. De mannen zitten nog vast voor verhoor.