Maurice Meeuwissen lijsttrekker PVV Rotterdam

De PVV is trots om drs. ir. Maurice Meeuwissen te presenteren als nieuwe lijsttrekker van de PVV voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Maurice Meeuwissen is een IT’er met brede werkervaring en opleidingsachtergrond die Rotterdam als geen ander kent. Dit blijkt ondermeer uit het feit dat hij heeft gewoond in diverse wijken in Rotterdam, te weten West, Blijdorp, Kralingen en Noord.

Lijsttrekker Maurice Meeuwissen: “Ik ben ontzettend trots de PVV-kar in Rotterdam te mogen trekken. Mijn belangrijkste drijfveer is Rotterdam weer terug te geven aan de Rotterdammers. Een vrij en veilig Rotterdam. De islamitische ideologie moet worden teruggedrongen, vrouwen en homo’s moeten altijd veilig over straat  kunnen, het AZC in Beverwaard en de Essalam-moskee moeten meteen worden gesloten. Maar ook de zorg voor ouderen heeft mijn prioriteit. Ik ben erg gemotiveerd om me in te zetten voor de mooiste stad van Nederland”.

Wilders: “Met Maurice hebben we een kei als lijsttrekker. Niet lullen maar poetsen is zijn motto. Hij is enorm gedreven Rotterdam terug te geven aan de Rotterdammers. Ik heb er enorm veel vertrouwen in!”

Maurice Meeuwissen lijsttrekker PVV Rotterdam (Foto: PVV)
Maurice Meeuwissen lijsttrekker PVV Rotterdam (Foto: PVV)