Liverpool overtuigend langs Bournemouth

Liverpool heeft op bezoek bij Bournemouth drie punten gepakt. De ploeg van Jürgen Klopp won overtuigend met 0-4.
De bezoekers hadden zondag weinig moeite met Bournemouth. Vanaf de eerste minuut was Liverpool heer en meester en het was wachten op de openingstreffer. Philippe Coutinho was na tien minuten dicht bij een doelpunt, maar schoot de bal op de paal.

Niet veel later wist de Braziliaan wel zijn naam op het scorebord te zetten. Na een mooie rush bleef hij oog-in-oog met de doelman rustig: 0-1. Zes minuten later werd de score verdubbeld door Dejan Lovren. Uit een hoekschop zorgde de verdediger voor het tweede doelpunt van de middag.

Nog voor rust werd het nog erger voor Bournemouth. Mohamed Salah maakte zijn twintigste doelpunt voor Liverpool en zorgde ervoor dat beide ploegen met een stand van 0-3 richting de kleedkamers vertrokken.

Ook tijdens de tweede helft was Liverpool de bovenliggende partij. The Reds kregen genoeg mogelijkheden om de score uit te breiden. Alex Oxlade-Chamberlain was een paar keer dichtbij, maar uiteindelijk was het Daniel Sturridge die de 0-4 voor zijn rekening nam. Daarmee bepaalde de aanvaller de eindstand.