Laatste raid boss World of Warcraft: Legion verslagen na 320 pogingen

De Europese World of Warcraft-guild Method heeft als eerste ter wereld de laatste raid boss van World of Warcraft: Legion op de hoogste moeilijkheidsgraad verslagen. Dat ging niet zonder slag of stoot: Method had 320 pogingen nodig om de eindbaas op de knieën te krijgen.

Dat de boss, Argus the Unmaker, zo taai bleek te zijn kwam voor veel guilds als een verassing: op de lagere moeilijkheidsgraden leek Argus redelijk simpel in vergelijking met de boss die voor hem kwam, Aggramar. Waar Method en de andere guilds het meeste moeite mee schenen te hebben is de "geheime" tussenfase van Argus, die alleen op mythic voorkomt. Deze fase was niet grondig getest op de Public Test Realm (PTR) voordat de raid uit kwam, waardoor de topguilds zelf moesten uitvogelen hoe ze Argus in deze fase moesten aanpakken.

Van alle vijf de raids die tijdens World of Warcraft: Legion zijn verschenen heeft Method bij drie als eerste guild de eindbazen op de hoogste moeilijkheidsgraad verslagen: alleen in Emerald Nightmare en Nighthold moest het de Russische guild Exorsus voor zich dulden. 

Method
Laatste raid boss World of Warcraft: Legion verslagen na 320 pogingen