Lozano: "Barcelona? Laten we het hopen"

Het zal geen verrassing zijn als Hirving Lozano na één seizoen afscheid neemt van PSV. De aanvaller hoopt ooit voor FC Barcelona te mogen spelen.

Lozano maakte afgelopen zomer de overstap van CF Pachuca naar PSV. De Mexicaan maakt veel indruk tijdens zijn eerste maanden in Eindhoven en hij zou in de belangstelling staan van verschillende clubs. Zo werd hij eerder aan Arsenal gelinkt.

Als hij zou mogen kiezen, dan wist hij het wel: Barcelona. "Laten we het hopen. Als God het wil", vertelt Lozano in gesprek met Marca. "Met welke speler ik ooit zou willen spelen? Lionel Messi. Hij is echt een geweldige speler en hij is voor mij een fenomeen."

Lozano wil niet nog op de zaken vooruit lopen en is vooral bezig met PSV. "Ik moet hard blijven werken. Ik ben hier pas net begonnen en we hebben nog een lange weg te gaan in de competitie. Uiteindelijk hoopt ik hetzelfde te kunnen bereiken als wat Romario en Ronaldo hier hebben gedaan."

"Tot dusver gaat het allemaal goed. PSV is een geweldige club en ik ben goed opgevangen door de mensen. Mijn gezin is goed bezig met aanpassen. Ik weet dat ik een transfer heb gemaakt naar een grote club, maar ik moet nog veel leren. Ik hoop dat het zo blijft gaan en dan zie ik wel waar het schip strandt."