Spugende kickbokser Ben Saddik maakt excuses

Kickbokser Jamal Ben Saddik neemt het 9 december in Ahoy Rotterdam op tegen Rico Verhoeven. Ben Saddik spuugde Verhoeven bij de persconferentie voor dat kickboksgala 'Glory: Redemption' van dichtbij in het gezicht en heeft daar nu enigszins spijt van.

'Op een gegeven moment zei hij iets wat totaal niets met sport te maken heeft en op dat moment was mijn respect helemaal weg voor hem,' verklaarde de zwaargewicht. Wat Verhoeven gezegd zou hebben wordt niet echt duidelijk en de excuses zijn ook niet naar de kampioen gericht. 'Ik wil mij wel excuseren aan al mijn fans die ik tekort heb gedaan', aldus de kickbokser die Verhoeven in 2011 al eens knockout sloeg.


Ben Saddik interview met nu sport (Bron: Youtube)

Kickboksgala Glory 49: Redemption zit vol met talenten en grote kickboksers als Rico Verhoeven, Michael Duut, Danyo Ilunga, Nieky Holzken, ismael Londt, D'Angelo Marshall, Zakaria Zouggary en Yousri Belgaroui. Het gala was uitverkocht, maar inmiddels zijn er extra zitplaatsen bijgeplaatst.

Het gala in Rotterdam wordt zaterdag 9 december live uitgezonden via streamservice UFC Fight Pass. Het hoofdprogramma, inclusief het treffen tussen Verhoeven en Ben Saddik, wordt live uitgezonden op het gratis sportkanaal van Ziggo Sport, kanaal 14.


Promo Glory 49: Redemption (Bron: Youtube)