Dief schiet eigen piemel kapot

Een lullig zaakje uit het Amerikaanse Chicago: de 19-jarige Terrion Pouncy stormde daar, met een stoere sjaal over zijn gezicht en alles, een hotdogtent binnen. Met een pistool eiste hij geld uit de kassa, wat hem gegeven werd, waarna hij ook nog een telefoon en portemonnee uit de broekzak van een medewerker graaide.

De overvaller-in-opleiding ging er vervolgens vandoor en had zijn pistool niet meer nodig, dus die wilde hij in zijn broekzak bewaren. Kinderen krijgen doorgaans te horen dat ze niet moeten rennen met een vork of mes of iets dergelijks, maar Terrion's moeder heeft hem ogenschijnlijk niet verteld niet met een geladen pistool te rennen: het vuurwapen ging bij het terugstoppen in zijn broekzak per ongeluk twee keer af, waarmee de jongeman zichzelf in zijn dij en in zijn piemel schoot. 

De tiener strompelde richting een leegstaande autowasserette, maar met zijn zaakje in puin voelde hij zich toch niet helemaal lekker. Hij besloot dan ook om toch maar een ambulance te bellen, die hem naar het ziekenhuis vervoerde. Al snel werd voor de politie duidelijk dat Terrion met zijn kapotte piemel de overvaller was en hij ligt nu dan ook bewaakt en al in het ziekenhuis in afwachting van zijn hoorzitting.