Corey Feldman wijst John Grissom aan als misbruiker

Voormalig tienerster Corey Feldman heeft de naam genoemd van één van de mensen die hem in zijn jonge jaren seksueel zou hebben misbruikt. De inmiddels 46-jarige acteur liet vorige week weten dat hij een pedofielennetwerk in Hollywood zou ontmaskeren.

In de talkshow van Dr. Oz zei Corey donderdag dat hij als tiener is misbruikt door zijn toenmalige assistent John Grissom, die later zelf ook als acteur aan het werk ging. In de uitzending van het programma belde hij met de politie in Los Angeles om melding te maken van het misbruik.

Corey vertelde aan de televisiedokter dat hij het idee heeft dat de dader hem belachelijk maakt door nog altijd foto's van zichzelf met 'The Corey's' te plaatsen. De acteur was in zijn hoogtijdagen goed bevriend met Corey Haim, en zegt dat ook zijn naamgenoot is misbruikt door verschillende Hollywoodfiguren.

In de uitzending werd duidelijk dat de man die Corey aanwees als een van de daders, in 2001 is opgepakt voor kindermisbruik. Hij werd in 2003 veroordeeld en heeft gevangenisstraf gekregen. Daardoor moet hij zich de rest van zijn leven na elke verhuizing registreren als seksmisdrijfpleger, maar dat heeft hij de laatste jaren verzuimd.

John Grissom speelde samen met de Coreys in de films License to Drive en Dream a Little Dream.

Corey Feldman noemt naam in misbruikzaak
Corey Feldman noemt naam in misbruikzaak (Foto: BuzzE)