AC Milan geeft hoop 'wonderkind' Mastour nog niet op

Hachim Mastour stond altijd bekend als een groot talent, maar de aanvaller heeft het niet waar kunnen maken. AC Milan geeft de hoop nog niet op. De Italiaan werd al op vroege leeftijd bestempeld als 'wonderkind', maar verschillende verhuurperiodes mislukte. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor PEC Zwolle, maar daar kwam hij niet verder dan zes wedstrijden en 178 minuten in het eerste elftal.

Deze zomer keerde hij terug naar Milaan, waar hij geen uitizicht heeft op speelminuten. De vleugelspeler maakte nog niet zijn debuut voor AC Milan en het ziet er niet naar uit dat daar verandering in gaat komen. Mastour ligt tot de zomer van 2018 vast bij Milan, maar houdt nu vooral zijn conditie op peil bij de club.

Toch heeft de club nog hoop. "We hebben Mastour nog niet opgegeven. We willen hem nieuw leven geven. Dat is onze plicht", vertelt Massimiliano Mirabelli, sportief directeur van Milan, tegenover Milan News. Afgelopen zomer wilde Milan afscheid nemen van Mastour, maar tot een akkoord met een andere club kwam dat vanwege zijn hoge salaris niet. "Hij heeft een zeer goed contract voor een 19-jarige", aldus Mirabelli.