Duel zeven nodig bij Astros tegen de Yankees

Houston Astros heeft in de finale van de American League het zesde gewonnen tegen de New York Yankees en staat het nu 3-3 in de serie. In Houston was de thuisploeg met 7-1 te sterk voor de ploeg uit New York. Zaterdagnacht word het zevende en beslissende duel gespeeld. De winnaar speelt dan tegen Los Angeles Dodgers in de World Series.

Net zoals in game twee was werper Justin Verlander de grote man bij Houston. Na startende werper van de Astros hield het zeven innings vol en zou maar vijf honkslagen tegen krijgen. Op het moment dat hij eraf werd gehaald stonden de Astros met 3-0 voor.

Aan slag was José Altuve de belangrijkste man bij Houston. De tweehonkman sloeg in de in vijfde honkslag waarop twee man konden scoren en op 3-0 kwamen. Eerder had ook Brian McCann één punt binnen geslagen in de vijfde inning.

In de achtste inning leken de Yankees terug te komen via een homerun van Aaron Judge, maar in de gelijkmakende slagbeurt zou Altuve ook een homerun. Naast de homerun van Altuve wist de Astros nog drie keer te scoren, waardoor ze uiteindelijk met 7-1 wonnen.