Tommy Lee Jones haatte Jim Carrey

Ze maakten in de film Batman Forever samen Gotham onveilig, maar achter de schermen was Tommy Lee Jones bepaald niet gecharmeerd van zijn collega Jim Carrey. De acteur vertelde zijn jongere collega zelfs dat hij hem haatte.

Jim haalde dinsdag in praatprogramma Norm Macdonald Live herinneringen op aan zijn samenwerking met Tommy Lee. De twee speelden in de film Batman Forever uit 1995 de schurken The Riddler en Two-Face. "Ik was toen net een grote ster en dat was een probleem", vertelt Jim. "En ik denk dat hij zich eigenlijk ook wat ongemakkelijk voelde op deze klus. Het is niet echt zijn stijl."

De weerzin van Tommy Lee kwam tot uiting toen de twee elkaar na het werk tegenkwamen in een restaurant. "Ik liep naar hem toe en zei hem gedag. Je kon het bloed uit zijn gezicht zien trekken. Hij stond trillend op, omhelsde me en zei: 'ik haat je. Ik vind je echt helemaal niet leuk'." Jim heeft naar eigen zeggen nog doorgevraagd naar de reden van zoveel afkeer. Zijn collega zou hem gezegd hebben: "Ik kan dat clowngedrag van je niet goedkeuren."

Ondanks de haat van Tommy Lee, is Jim nog steeds positief over zijn vakbroeder. "Hij is een fenomenale acteur. Ik vind hem nog steeds geweldig."

Tommy Lee Jones haatte Jim Carrey
Tommy Lee Jones haatte Jim Carrey (Foto: BuzzE)