Alkmaarse pedo opnieuw in de fout

De 'vermeende' pedofiel uit de Alkmaarse wijk Hoefplan is wederom opgedoken. Ditmaal staat hij met zijn smoel op VKMag. Hij zou op zoek zijn naar ene ‘Cassandra’ wiens ‘kutje hij wel zou willen likken’ getuige de video die is geplaatst.

De 66-jarige André K. werd al eerder opgepakt nadat er aangifte tegen hem gedaan was vanwege het lastigvallen van jonge meisjes met ‘vunzige berichten’. Uit het onderzoek dat hierop volgde bleek dat hij kinderporno in zijn bezit had.

Het filmpje dat VKMAG heeft gedeeld heeft laat niets aan de verbeelding over. André gaat zeer uitgebreid in op zijn wensen met betrekking tot Cassandra.  Het is dan ook niet voor niets dat VKMAG Cassandra waarschuwt om onder te duiken.  

Update 13:58 uur
Het Openbaar Ministerie heeft aan FOK! laten weten dat Andre K. onlangs inderdaad, onder voorwaarden, vrijgelaten is. Er zal worden onderzocht wanneer het bewuste filmpje is opgenomen volgens een woordvoerder: "Mocht blijken dat dit filmpje door verdachte vervaardigd en gepubliceerd is tijdens deze recente schorsing, dan kan het OM aan de rechtbank vragen de schorsing ongedaan te maken zodat verdachte weer vastgezet wordt. Maar het kan ook zo zijn dat dit een al eerder vervaardigd filmpje blijkt te zijn dat nu door anderen slechts gedeeld is. In dat geval is er geen sprake van een nieuw feit en geen reden om de rechtbank te verzoeken de schorsing ongedaan te maken."