Open bèta Ghost War PvP-modus Ghost Recon Wildlands start 21 september

De open bèta van Ghost War, de nieuwe pvp-modus voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, is van 21 september tot 25 september beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Deze open bèta, die beschikbaar is voor iedereen, ook voor spelers die de game niet bezitten, is te pre-loaden vanaf 19 september. De volledige modus, Ghost War, verschijnt deze herfst als gratis update voor alle spelers van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Teams kiezen uit een aantal personages met verschillende klassen (Assault, Marksman en Support), die elk een specifieke rol spelen op het slagveld. Daar spelen ze in grote open mappen om op hun vijanden te jagen.

De open bèta brengt vijf van de acht mappen en zes van de twaalf klassen, elk met eigen wapens, aanpassingsmogelijkheden en meer. Ghost War introduceert daarnaast nieuwe PvP-opties zoals dekkingsvuur en geluidsindicaties om een militair-strategische multiplayermodus te creëren waarin samenwerking centraal staat.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.