Hasselhoff werkt aan reboot Knight Rider

James Gunn en David Hasselhoff proberen Kitt de pratende auto van stal te halen voor een reboot van Knight Rider. Dat vertelde The Hoff dinsdag in een interview met TMZ.

David heeft een cameorol in Guardians Of The Galaxy 2, die James regisseerde. Het rolletje was een speciaal verzoek van de regisseur, zo vertelt David. "Hij vertelde dat hij op zijn achtste altijd naar Knight Rider keek en dat dat hem erg heeft beïnvloed. Daarom wilde hij mij graag in de film hebben." De acteur speelt ook een rol in de jaren 80-videoclip met de cast van Guardians Of The Galaxy 2 die dit weekend uitkwam.

"En nu hebben we het erover om Knight Rider terug te brengen als serie", onthult David. Knight Rider keerde al een keer eerder terug in 2008, maar volgens The Hoff wordt deze reboot anders. "Heel veel mensen vonden die eerste niet leuk. Maar wat ik de hele tijd al zeg: breng het terug naar wat het was. Laat mij maar de oude vent zijn, laat mij maar Devon spelen. Ik kan niet meer rennen en vechten en van dingen afspringen. Maar wat ik wel nog kan, is rijden."

Hasselhoff werkt aan reboot Knight Rider
Hasselhoff werkt aan reboot Knight Rider (Foto: BuzzE)