Nog meer herpes-verwijten voor Usher

Steeds meer mensen betichten zanger Usher ervan dat hij hen zou hebben blootgesteld aan herpes. En de beschuldigingen komen niet alleen van vrouwen. Radar Online meldt zaterdag dat twee vrouwen en een man van plan zijn maandag een officiële aanklacht tegen de R&B-ster in te dienen.

Eind vorige maand kwam naar buiten dat een voormalig geliefde van Usher de 38-jarige zanger voor de rechter sleept omdat hij haar zonder waarschuwing heeft blootgesteld aan het herpesvirus. De vrouw zou onbeschermde seks met de zanger hebben gehad terwijl Usher wist dat hij besmet was. Ze eist tien miljoen dollar (8,5 miljoen euro) voor nalatigheid en (emotionele) mishandeling. De dame raakte overigens niet besmet.

De advocaat die de drie nieuwe schuldeisers vertegenwoordigt, organiseert maandag een persconferentie waarin een dame haar verhaal zal doen. De andere twee willen anoniem blijven. De drie claimen op een zeker moment na 2012 onveilig seksueel contact te hebben gehad met Usher. Tussen 2009 en 2010 zou zijn vastgesteld dat hij drager is van de soa, die niet is te genezen.

In 2012 zou Usher iets meer dan een miljoen dollar hebben betaald aan een styliste om een zaak tegen hem over het doorgeven van de herpesinfectie te schikken. Toen verklaarde hij voor de rechter dat hij inderdaad drager is van het virus.

Nog meer herpes-verwijten voor Usher
Nog meer herpes-verwijten voor Usher (Foto: BuzzE)