Zoontjes beslissen op vakantie over telefoon Ali B

Ali B is op vakantie in Portugal afhankelijk van zijn zoontjes. Omar en Amir bepalen wanneer de rapper naar Nederland mag bellen, vertelde Ali donderdag aan Shownieuws.

"Een paar momenten per dag mag ik bellen naar Nederland van mijn kinderen." De meeste telefoontjes gaan over Ali's nieuwe single, het zomerse Voy A Bailar. "Tussen mijn vakantie door zit ik de hele tijd te bellen met Nederland. Hoe gaat het met de radio? Wie pikken het op? Hoeveel keer is het gestreamd?"

Voy A Bailar, een samenwerking met Boef, Rolf Sanchez en RedOne, wordt al aardig opgepikt. Zo lieten onder anderen Johnny de Mol en Dirk Kuyt via social media blijken het een lekker nummer te vinden. "Dat is leuk. Dan zie je gewoon mensen zichzelf filmen dat ze ervan genieten", glunderde Ali. "Vooral Dirk Kuyt vond ik leuk."

Hoewel Ali ook in Portugal veel met zijn werk bezig is, geniet hij wel van zijn vakantie. "Die muziek is ook mijn passie. Dus ik werk wel, maar het is niet tegen loon. Het is wel gewoon voor m'n plezier."

Zoontjes gaan op vakantie over telefoon Ali B
Zoontjes beslissen op vakantie over telefoon Ali B (Foto: BuzzE)