Afleveringen Game of Thrones langer

Het achtste seizoen van Game of Thrones wordt het langste ooit. HBO onthulde dat de afleveringen flink langer zullen duren.

Casey Bloys, hoofd van de programmering bij HBO, geeft tegenover The Hollywood Reporter toe dat hij niet precies weet hoelang elke uitzending zal duren, maar zei dat uitzendingen van twee uur niet worden uitgesloten. Zo worden fans van de hitshow die teleurgesteld waren dat het laatste seizoen maar zes afleveringen duurt op hun wenken bediend. "Twee uur per aflevering lijkt overdreven, maar het is een geweldige show, dus waarom niet?"

Bloys benadrukt dat het fantasy-epos alleen bij HBO te zien is, en niet zoals gefluisterd wordt in première zal gaan in IMAX. Hij voegt toe dat de spin-off van de serie die momenteel wordt ontwikkeld overigens pas minimaal een jaar nadat Game of Thrones is geëindigd te zien zal zijn.

Wat de acteurs doen als de serie eindigt? Ben Hawkey, die in de serie Hot Pie speelt, heeft een bakkerij geopend. In de winkel genaamd You Know Nothing, Jon Dough verkoopt hij broodjes in de vorm van een 'direwolf'.

Afleveringen Game of Thrones langer
Afleveringen Game of Thrones langer (Foto: BuzzE)