Nieuwe seizoenen voor Telltale's Batman, The Walking Dead & The Wolf Among Us

Ondanks dat Telltale flink zijn best heeft gedaan de verwachtigen te temperen, komt de ontwikkelaar van 'graphic adventure'-games toch met een nieuw seizoen van The Wolf Among Us. Ook The Walking Dead en Batman krijgen een nieuw seizoen.

Het tweede seizoen van Batman, genaamd The Enemy Within, gaat op 8 augustus van start met de eerste episode, later volgen nog vier andere episodes. In de korte trailer die getoond werd, lijkt het erop dat The Riddler een hoofdrol gaat spelen in dit nieuwe seizoen.

Bij de tweede aankondiging komen we wat meer te weten over wat ons staat te wachten voor Clementine uit The Walking Dead. De serie krijgt een vierde volwaardig seizoen, en zal bovendien fungeren als afsluiting van de serie. The Walking Dead: The Final Season zal in 2018 uitkomen.

Als laatste het nieuws waar men nu al zo'n drie jaar op aan het wachten is: The Wolf Among Us krijgt een vervolg. Of we antwoorden gaan krijgen is nog maar de vraag, want Telltale heeft recentelijk aangegeven dat het een bewuste keuze was om enkele vragen onbeantwoord te laten. Desalniettemin komt Bigby Wolf terug in The Wolf Among Us: Season Two in 2018.