Kylie en Kendall maken excuses om t-shirt

Kylie en Kendall Jenner hebben excuses gemaakt om het uitbrengen van een t-shirt met de afbeelding van rappers Notorious B.I.G. en Tupac. De zusjes kregen een lading kritiek over zich op social media. De moeder van de in 1997 overleden rapper Notorious, Voletta Wallace, sprak van een "oneerbiedige, walgelijke en smakeloze actie".

Kylie reageert op Instagram op de kritiek door een afbeelding van een verklaring. "Deze ontwerpen waren niet goed doordacht en we bieden onze oprechte excuses aan een ieder die zich gekwetst voelt, met name aan de nabestaanden van de artiesten", schrijft Kylie namens het duo. "We zijn grote fans van hun muziek en het was niet onze intentie om oneerbiedig om te gaan met deze culturele iconen.", vervolgen de modellen. "Het spijt ons zeer." De t-shirts zijn inmiddels uit de handel gehaald, zo laten Kylie en Kendall weten.

Maar daar nemen de erven van rapper Notorious B.I.G. geen genoegen mee. In een verklaring aan People laten ze weten: "Hoewel we de excuses van de Jenners waarderen en de twee de onrechtmatig gemaakte t-shirts uit de handel hebben genomen, is de kwestie hiermee nog niet opgelost."Men verwacht dat de erven van de rapper een schadeclaim zullen indienen tegen Kylie en Kendall Jenner.

Kylie en Kendall maken excuses om t-shirt
Kylie en Kendall maken excuses om t-shirt (Foto: BuzzE)