'Transfer Van Persie naar Feyenoord nog ver weg'

De transfer van Robin van Persie naar Feyenoord lijkt toch niet zo dichtbij als enkele Feyenoord-fansites in de afgelopen dagen meldden. De Rotterdammers en Fenerbahce spraken zelfs nog niet met elkaar over een transfer van de aanvaller.

Zo is het ten eerste maar de vraag of Fenerbahce na twee seizoenen al afscheid wil nemen van de Nederlander, die voor zes miljoen euro overgenomen werd van Manchester United. Daarnaast zal Van Persie zelf ook flink inleveren op zijn salaris, want Feyenoord kan hem vergeleken met de Turkse topclub maar een relatief klein bedrag betalen.

Aykut Kocaman, de nieuwe trainer van Fenerbahce, heeft ook nog helemaal niet aangegeven dat hij geen toekomst meer ziet met Van Persie, wat de kans nog wat kleiner lijkt te maken dat de oud-Feyenoorder op korte termijn terugkeert naar Rotterdam. Dat hij ooit weer in het Feyenoord-shirt te bewonderen zal zijn is vermoedelijk niet onrealistisch, aangezien de oud-international zelf ook al eens aangaf best wat te voelen voor een slotakkoord bij de landskampioen.