Man betaalt rekening na terreurhectiek Londen

Toen er zaterdag een stel losers in Londen op mensen inreden en -staken, werd de omgeving van de getroffen plaatsen London Bridge en Borough Market overhaast ontruimd. Tegelijkertijd zaten veel mensen vast in restaurants en pubs, omdat ze van de politie niet naar buiten mochten.

Zo ook bij een restaurant aan de Borough Market, waar men een half uur lang in doodsangst zat terwijl er buiten schoten klonken, waarbij de politie voor eens en voor altijd afrekende met die vervelende terroristen door ze net zo lang dood te schieten tot ze stierven.

Richard Angell, die aldaar lekker zat te dineren in de Arabica Bar and Kitchen, kwam de ochtend erop terug naar het restaurant. Hij gaf aan wat hij had gegeten en gedronken en betaalde netjes de rekening. Daarbij gaf hij ook nog een dikke fooi.

Angell vertelt: "Dit soort lui mag niet winnen. Dit is de beste stad ter wereld en Borough Market is één van mijn favoriete plekken. Daar mogen barbaarse daden van laffe mensen niets aan afdoen."

Niet alleen betaalde hij wat het restaurant nog van hem kreeg, ook vond hij het eten 'erg lekker' en wilde hij 'de rest van het hoofdgerecht' ook nog wel opsmullen.