Ariana op bezoek bij gewonde fans

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande heeft gewonde fans vrijdagavond verrast met een bezoek aan het kinderziekenhuis in Manchester. De kinderen reageerden volgens Britse media dolenthousiast op het bezoek van hun idool.

De vader van één van de door Grande bezochte kinderen zei naderhand dat hij zijn dochter nog nooit zo gelukkig had gezien. "Dit betekent meer voor ons dan alle fantastische dingen die mensen deze week voor ons hebben gedaan'', stelde de man volgens de BBC.

In het Royal Manchester Children's Hospital liggen meerdere kinderen die gewond raakten bij de bomaanslag op het concert van Grande. Het popidool geeft zondag een benefietconcert in de Britse stad, om zo met andere bekende artiesten geld op te halen voor de slachtoffers.

De jonge slachtoffers in het kinderziekenhuis kregen al eerder bijzonder bezoek. Ook koningin Elizabeth II kwam na de aanslag langs om de jongeren een hart onder de riem te steken. De vorstin verklapte toen aan één van de kinderen dat ze Grande zelf ook 'een erg goede zangeres' vindt.

Grande op bezoek bij slachtoffers aanslag
Ariana op bezoek bij gewonde fans  (Foto: BuzzE)