Deelneemster klaagt America's Got Talent aan

Tyra Banks is niet op haar mondje gevallen en geeft tijdens de show America's Got Talent graag haar ongezouten mening over de optredens van kandidaten. Maar dat kan de show wel eens duur komen te staan. Een van de deelneemsters klaagt de show aan nadat Banks haar tijdens de opnamen vernederde in het bijzijn van haar dochtertje, aldus Variety.

De deelneemster had samen met haar man een liedje opgevoerd dat door de jury kritisch werd beoordeeld. Banks deed er een schepje bovenop door de dochter van de deelneemster te betrekken toen ze het optreden afkraakte. Zo grapte Banks bijvoorbeeld tegen de dochter dat ze waarschijnlijk bij toeval is verwekt.

"Na de show was mijn dochter getraumatiseerd en zwaar depressief", valt te lezen in de juridische documenten. "Telkens wanneer ze het liedje hoort raakt ze in paniek", vervolgt de verklaring.

Kandidaten van America's Got Talent tekenen een contract waarin staat dat de juryleden ze belachelijk mogen maken of afkraken. Maar dat geldt niet voor toehoorders, laat staan minderjarigen, zo beweren de advocaten van de deelneemster. De producenten van de show hebben al besloten het gewraakte deel niet uit te zenden maar daar neemt de voormalige deelneemster geen genoegen mee. Ze eist een schadevergoeding.

Deelneemster klaagt America's Got Talent aan
Deelneemster klaagt America's Got Talent aan (Foto: BuzzE)