Sterren betuigen medeleven na aanslag Ariana Grande

Een aantal artiesten uitte maandag na de explosie bij het concert van Ariana Grande, waarbij zeker 19 doden vielen, op social media hun medeleven.

Actrice Alyssa Milano schreef: "Mijn gedachten zijn bij jullie, Manchester" en Katy Perry liet weten "Ik bid voor iedereen bij @ArianaGrande's show". Ook Demi Lovato stuurde via Twitter een bericht. "In tranen als ik denk aan de onschuldige concertgangers die hun leven hebben verloren. Ik bid voor iedereen en alle #arianators."

Presentator Ryan Seacrest: "Verslagen door het nieuws dat uit de UK komt. Mijn gedachten zijn bij de fans en families bij Ariana's show in Manchester. Vreselijk." Cher schreef "Mijn gebeden gaan naar de mensen in Manchester. Ik heb daar speciale tijden beleefd in mijn jeugd en verder."

Ook de bandleden van Duran Duran deelden hun medeleven. "We denken aan al onze vrienden en fans in Manchester." Dwayne 'The Rock' Johnson twitterde: "Onze gebeden en sterkte voor de slachtoffers en de families die betrokken zijn bij de tragedie in Manchester. Blijf sterk."

Ariana Grande, die ongedeerd bleef, heeft op Twitter al gereageerd. De zangeres is er kapot van.

Sterren betuigen hun medeleven na explosie
Sterren betuigen hun medeleven na explosie (Foto: ANP)