Harry Styles smakt op grond na stagedive

Harry Styles maakte eerder deze week een flinke smak tijdens een intiem concert in New York. De voormalig One Direction-zanger wilde stagediven, maar werd door zijn publiek niet bepaald op handen gedragen.

"Het publiek was of niet klaar voor de stagedive of kon hem niet omhoog houden", meldt Teen Vogue. Volgens het tijdschrift lag Harry dan ook al snel na zijn sprong in het publiek op de grond. Na een paar seconden chaos stond iedereen volgens Teen Vogue weer op en bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Harry stond al snel weer op het podium en deelde met zijn toeschouwers dat hij al heel lang wilde stagediven. Fans van de Engelse zanger, die vrijdag zijn eerste soloplaat uitbrengt, namen het Harry niet kwalijk. "Harry stagedivede en zijn Gucci-schoen raakte mijn hoofd. Godzijdank", twitterde een dame. Een andere vertelde Teen Vogue dat "iedereen" de mislukte duik "geweldig vond". "Iedereen kwam met de gedachte: als Harry Styles vandaag bovenop me springt, is het geen punt. Laat het maar gebeuren."

Harry Styles smakt op grond na stagedive
Harry Styles smakt op grond na stagedive (Foto: BuzzE)