Project Cars 2 krijgt ¤400 kostende Ultra Edition

Project Cars 2 krijgt, naast de standaardeditie, drie andere versies wanneer de game later dit jaar uitkomt.

In de Limited Edition van de game zit de volledige game in steelbook, daarbij krijg je ook een stickervelletje en zit de Japanese Car Pack, met auto's van Honda en Nissan, automatisch inbegrepen. De Limited Edition krijgt een adviesprijs van €59,99 op PC en een tientje meer voor console-versie.

Bij de Collector's Edition krijg je al het voorgaande plus een Art Book, de Season Pass en een 1/43 schaalmodel van de covercar, de McLaren 720S. De Collector's Edition gaat de deur uit voor ongeveer €150. De echte fans gaan echter voor de Ultra Edition. Als je geld over hebt, €419,99 om precies te zijn, krijg je geen 1/43 schaalmodel, maar een 1/12 schaalmodel van de McLaren 720S. Van de Ultra Edition worden slechts 1000 exemplaren gemaakt.

Voor normale mensen zal de Season Pass overigens ook apart verkrijgbaar zijn voor €29,99. En mocht je het nog niet door hebben gehad: bij Slightly Mad Studios zijn ze fan van de McLaren 720S, vandaar dat er ook een nieuwe trailer uitgebracht is waarin we de auto zien scheuren over het stratencircuit van Long Beach.