Bob Ross komt stennis schoppen in Smite

Smite is een MOBA met als setting verschillende goden die tegen elkaar knokken, en daar komt binnenkort een nieuwe god bij: kunstschilder Bob Ross. Bob Ross wordt een skin voor een al bestaand character, Sylvanus, waarbij er genoeg blije boompjes en blije wolkjes voorbij zullen komen.

Sylvanus zal met de Bob Ross skin worden omgetoverd tot het evenbeeld van de presentator van The Joy of Painting, en ook zijn treant zal een grote glimlach krijgen die zo kenmerkend was voor Ross, inclusief een groene baard. Ook de krachten van Sylvanus krijgen een make-over: Verdant Growth, Wisps en Nature's Grasp zullen nu bestaan uit happy little clouds en happy little trees. Zijn ultimate, wrath of terra, zal een aantal kwasten uit de grond laten rijzen die vijanden zullen aanvallen en daarnaast de ondergrond ook nog eens omtoveren in een imaginair landschap.

De skin is onderdeel van de Bob Ross bundle, waarbij spelers naast de skin ook een loading frame, jump stamp en achtergrond krijgen. De bundel zal te koop zijn voor 700 gems, of voor 10 dollar. De bundel komt op 9 mei uit voor pc en mac, de console-versie volgt op 16 mei.

Bob Ross Smite

Bob Ross komt stennis schoppen in Smite