Win vertrouwen in Ghost Recon Wildlands-DLC

Narco Road, de eerste uitbreiding van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, is nu beschikbaar op alle platformen voor Season-Pass bezitters. Vanaf 25 april is Narco Road tevens los verkrijgbaar voor alle spelers.

In Narco Road infiltreer je drie smokkelaarsbendes, geleid door El Invisible. Werk jezelf een weg naar boven in de rangen en verdien het vertrouwen van de mysterieuze leider. Alvorens El Invisible te bereiken, moet je een band opbouwen met de drie charismatische bazen van de bendes:

  • Eddie Escovado: De zelfverklaarde sociale media-ster en adrenalineverslaafde leider van de ‘Kamikazes’;
  • Arturo Rey: De mysterieuze leider van de ‘Death Riders’, een motorbende die Santa Muerte aanbidt;
  • Tonio Mateos: De arrogante leider van de ‘Jinetes Locos’, een bende gespecialiseerd in het racen met muscle cars.

Verdien het respect tijdens vijftien verhaalmissies. Daarnaast zijn er vier nieuwe soorten zijmissies en race-uitdagingen. Verdien roem en volgers door deze activiteiten te voltooien. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer interesse de bazen in je krijgen en hoe dichter je komt bij het neerhalen van El Invisible.

Narco Road bevat ook vier exclusieve outfits, negen nieuwe wapens en vier nieuwe soorten voertuigen. Doorkruis de Boliviaanse map in monster trucks, muscle cars met nitro boost, motoren en vliegtuigen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.