Robben: "Ja, we zijn bestolen"

Real Madrid won dinsdag met 4-2 van Bayern München in de Champions League-kwartfinale. De arbitrage speelde een hoofdrol, vindt ook Arjen Robben.

Over twee duels was het 6-3 voor de Spanjaarden. Een reporter van Viasat vroeg na afloop aan Robben of hij zich bestolen voelt. "Ja. Ik vind het jammer, want het was zo'n geweldige wedstrijd. Iedereen heeft een strijd gezien tussen twee geweldige teams, met geweldige spelers. Het was een genot om naar te kijken."

"Maar het duel werd uiteindelijk overschaduwd door cruciale beslissingen van de scheidsrechter", vervolgde Robben. "Ik heb het niet graag over arbiters, maar je moet altijd in de spiegel kijken en je fouten onder ogen zien. In dit geval was het niet één fout, maar meerdere en ze waren doorslaggevend voor het wedstrijdverloop."

"Deze wedstrijd was geweldige reclame voor het voetbal, maar werd vervolgens overschaduwd door iemand met een fluitje", besloot Robben, die zich nu met Bayern kan focussen op de Bundesliga en de DFB-Pokal. In de beker is Borussia Dortmund in de halve finale de tegenstander.