Locadia: "We verneuken gewoon wedstrijden"

Jürgen Locadia heeft begrip voor de fans van PSV, die na de 1-1 tegen ADO Den Haag onder andere riepen om het vertrek van Phillip Cocu.

"We spelen niet slecht, maar we verneuken gewoon wedstrijden", vertelde Locadia tegen Voetbal International. "Ik weet niet wat het is. Ik heb de helft niet meegemaakt, dus ik weet niet waar het aan ligt. Maar het is gewoon zonde hoe het afgelopen is."

"Ik kan begrijpen dat ze boos zijn en dat ze zingen dat wij ons moeten schamen", refereert de aanvaller aan de frustratie van de fans. "Met alle respect, maar het is ADO. Daar moet je gewoon winnen. Je staat 1-0 voor en zij scoren in de laatste minuut. Bij FC Twente was het hetzelfde verhaal. De fans hebben alle recht om dat te zingen."

Locadia heeft nog wel vertrouwen in Cocu. "Ik weet niet hoe anderen erover denken, maar Cocu heeft mij veel geleerd. En hij blijft mij veel leren. Om nu aan hem te gaan twijfelen, daar hebben wij geen recht op. Ik blijf hem hoe dan ook steunen. Cocu is nummer één bij ons. Hij is hier al drie, vier seizoenen. Dat moeten we nu niet opeens gaan veranderen."