'Kendall Jenner van streek om Pepsi-reclame'

Kendall Jenner is van flink van streek door de ophef die is ontstaan over de reclamespot van Pepsi waar ze in meespeelt. Ingewijden vertellen aan People dat het model verdrietig is en regelmatig in contact staat met haar familie.

"Kendall is op dit moment aan het werk in het buitenland", zegt een bron. "Maar ze staat voortdurend in contact met haar moeder en zussen", vervolgt de spion die verder zegt dat Jenner veel steun krijgt van haar familie en vrienden.

Pepsi heeft de bewuste reclamespot met de 21-jarige Jenner geschrapt, nadat het spotje een storm van kritiek had ontlokt. In het gekraakte filmpje sluit Jenner zich aan bij een demonstratie, waarna ze onder luid gejuich een blikje cola geeft aan een politieagent. Critici verwijten Pepsi dat het filmpje demonstraties belachelijk maakt. Vooral de gelijkenis met beelden rond de 'Black Lives Matter'-protesten tegen politiegeweld schoten velen in het verkeerde keelgat.

"Kendall is flink van streek. Ze voelt zich verschrikkelijk. Ze is zo blij model te zijn en de opdracht voor Pepsi was belangrijk voor haar. Ze had er echt zin in en had niet verwacht dat de spot zo negatief zou worden ontvangen." aldus een ingewijde. "Kendall hoopt dat mensen begrijpen dat zij niet betrokken was bij het bedenken van het filmpje". Kendall Jenner noch haar zussen of moeder hebben officieel gereageerd op de ophef rond het reclamefilmpje.

'Kendall Jenner van streek om Pepsi-reclame'
'Kendall Jenner van streek om Pepsi-reclame' (Foto: BuzzE)