Verbeteringen voor Mass Effect: Andromeda aangekondigd

Zoals vorige week beloofd heeft Bioware gereageerd de plannen bekendgemaakt om Mass Effect: Andromeda te verbeteren. Dit is een plan dat verspreid wordt over een aantal maanden, maar de eerste patch verschijnt al aanstaande donderdag.

De patch van aanstaande donderdag moet de performance verbeteren, maar ook een aantal zaken waar fans om hebben gevraagd. De lip sync wordt verbeterd, de ogen van personages worden aangepakt en matchmaking en latency van multiplayer worden verbeterd. De complete patch notes kun je hier vinden.

Over een periode van twee maanden wordt andere problematiek aangepakt. Denk aan het verbeteren van de cutscenes, de aanpassingsmogelijkheden in de character creator en een betere weergave van deze opties, mannelijke romantische opties voor Scott Ryder en aanpassingen aan de conversaties met Hainly Abrams.

Tot slot belooft Bioware nieuwe maps, personages en wapens voor de APEX missies. Wat vinden jullie van de plannen, genoeg om de game een tweede kans tegeven (in hoeverre je dat nodig vindt)?

Mass Effect: Andromeda pics